Italiaans ijs op locatie

ijstraktatie8Het lekkerste Italiaans ijs op locatie! Ons Italiaans schepijs wordt elke dag ambachtelijk bereid in onze eigen fabriek. Bij elke ijstraktatie nemen wij minimaal 6 smaken ijs mee in de ijskar. Populaire smaken welke wij dagelijks maken zijn onder andere: Vanille, aardbei, banaan, mango, citroen, bosvruchten, pistache, mokka-karamel, chocolade, yoghurt, sinaasappel, smurfen (bubblegum), kokos.

De voordelen van ambachtelijk ijs;

Ons schepijs is niet alleen uniek, dagelijks vers en daardoor duidelijk beter van kwaliteit en smaakvoller dan fabrieksijs. Ambachtelijk ijs biedt meer voordelen. Zo kunnen wij meerdere smaken ijs aanbieden en komen wij met een ruime hoeveelheid van elke smaak op locatie zonder dat wij de ijsbakken afpassen op het bestelde aantal personen. We nemen dus altijd wat meer ijs mee dan u heeft besteld. Hoe meer bolletjes ijs u wilt bestellen, hoe scherper onze prijs! Meer dan 5000 ijsjes zijn geen probleem voor ons en bij aantallen van 1000+ personen zijn de ijsjes zelfs voor mega traktaties zeer betaalbaar. Vooral voor markering acties, waar ijstraktaties van vele duizenden gasten voor ons geen uitzondering zijn kunnen wij doordat wij het ijs zelf maken uiterst scherp leveren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Altijd schepbaar ijs, van de vrieskou in december tot aan een hittegolf in juli.

Door onze jarenlange ervaring (wij bestaan 100 jaar en maken ons ijs altijd al zelf) weten wij precies hoe wij ons ijs in elke omstandigheden moeten leveren. U moet er niet aan denken dat tijdens uw bruiloft buiten in een warme zomerdag een ijstraktatie wordt geleverd met gesmolten ijs, of fabrieksijs dat zo hard is ingevroren dat de ijscoman het met de grootste moeite geschept krijgt. Wij leveren altijd een vers ijsje en goed schepbaar ijsje en weten welke maatregelen wij hier voor moeten nemen. Dit zonder stroom op locatie nodig te hebben!

Aparte ijs smaken in elke kleur:

ijstraktatie9Naast de populaire smaken Italiaans schepijs welke wij u aanraden te kiezen als u een ijskar bij ons huurt zijn er ook mogelijkheden om zelf een aparte smaak samen te stellen in elke gewenste kleur. Voor leuke marketing acties hebben wij de meest aparte smaken al eens gemaakt, zoals wortelijs voor een campagne van Iwish Groeneveld, rozenijs voor de presentatie van nieuwe Daisy parfum van Marc Jacobs tot aan bokbier ijs voor Café Jos uit Nijmegen (beste café van Nederland winnaar 2009). Van elk ingrediënt is schepijs te maken en elke kleur is mogelijk! Een aparte smaak samenstellen is mogelijk vanaf 500 bollen ijs. Voor reguliere ijstraktaties op feesten raden wij aan smaken te kiezen welke iedereen zeker lekker vindt, de smaken welke wij dagelijks maken.

Een alternatief op ons Italiaanse schepijs en op dit moment erg populair is frozen yoghurt, ook mogelijk bij ons als ijstraktatie! Dit is wordt geserveerd met verse fruit toppings. Ons schepijs is ook mogelijk te serveren met vers fruit of warme kersen met echte slagroom. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Meer info over frozen yoghurt is hier te lezen.

Impressie

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

T 0616634660  

info@ijstraktatie.nl

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.